Menu Sluiten

Specialist Hout

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over specialist hout kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Specialist Hout

Bouwmateriaal | Ramen En Deuren | Hout | Interieur | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist hout

home gratis offertes specialist in pvcramen deuren voor het plaatsen van hoogwaardige pvcramen en deuren tegen scherpe prijzen vakman gezocht offertes ontvangen van meerdere specialisten voor het plaatsen van uw pvcramen of pvcdeuren vergelijk aanbieders vergelijk de aanbiedingen van diverse specialisten uit jouw eigen regio. Snel amp eenvoudig offertes aanvragen specialist in pvcramen en deuren het plaatsen van ramen en deuren van pvc heeft een aantal voordelen. Het materiaal isoleert bijvoorbeeld uitstekend je hoeft er maar weinig onderhoud aan te plegen en daarnaast heb je de keuze uit diverse kleuren en stijlen. Op deze pagina lees je meer over wanneer het verstandig is om de ramen te vervangen de verschillende soorten ramen zoals schuiframen of een draaikiepraam en over pvcdeure.

menu home bedrijf producten projecten service acties jobs offerte contact glaswerken vanheertum uit turnhout specialist in glas glaswerken vanheertum uit turnhout antwerpen is al jaren specialist in alle glaswerken met een focus op kwaliteit esthetiek en knowhow specialist hout lijst Een specialist in glas met meer dan jaar ervaring staat tot uw dienst. Via onze website kan u een vrijblijvende offerte laten samenstellen. Indien u vragen heeft over onze producten aarzel niet ons te contacteren glaswerken vanheertum uit turnhout nam enkele jaren geleden glaswerken borgers uit arendonk over. Wij leveren alle soorten hoogrendementsglas en brandwerende beglazing voor nieuwbouw en glasrenovaties en alle soorten glasgerelateerde producten zoals glaswanden glasdeuren glasvloeren spiege.

De discipline van Specialist hout

ramen soorten ramen pvc ramen houten ramen aluminium ramen deuren pvc deuren houten deuren aluminium deuren gratis offertes ramen en deuren antwerpen welke stijl past bij uw huis pvc houten of aluminium ramen en deuren pvc pvc is onderhoudsarm duurzaam en isoleert goed. Meer informatie hout hout is relatief goedkoop in aanschaf en gaat lang mee bekijk ons aanbod van specialist hout Meer informatie aluminium aluminium is licht onderhoudsvrij en sterk. Meer informatie ramen en deuren antwerpen wilt u de ramen en deuren van uw woning in antwerpen vervangen of wilt u een voordeur en achterdeur op maat laten plaatsen dan wilt u vast meer weten over de mogelijkheden die u heeft en welke kosten daarbij horen. Op deze pagina vindt u alles over het plaatsen en vervangen van ramen en deuren van verschillende materialen zoals pvc aluminium of hout. Zoekt u een goedkope ramenspecialist uit antwerpen start nu uw gratis offerteaanvraag vergelijk de offertes en kies zo eenvoudig de plaatser die u de beste deal biedt. Door te vergelijken bespaart u tot wel op de totaalprijs op deze pagina leest u meer over de versc.