Menu Sluiten

Plakhout Fineer

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over plakhout fineer kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Plakhout Fineer

Deuren | Hout | Sanitair | Ramen En Deuren | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plakhout fineer

direct advies nodig home houthandel allerlei afwatering dak artikelen deuren isolatie machine werk massief hout boolplanken massief planche boegsel massief steiger barn hout massief timmerhout muur binnen muur buiten plafond plakhout fineer platen raamafwerking trappen tuinhout uitverkoop vloeren binnen vloeren buiten werkbladen deurstrook doehetzelf vacatures over ons contact houthandel afwatering massief hout boolplanken allerlei dak artikelen deuren isolatie machine werk massief planche boegsel massief steiger barn hout massief timmerhout muur binnen muur buiten vloeren binnen vloeren buiten plafond plakhout fineer platen raamafwerking trappen tuinhout uitverkoop werkbladen deurstrook hout voor particulier en professional houthandel gijsbrechts ademt hout. Het is ons vak. Alles in hout en andere producten zowel voor de particulier als de professional. In onze verkoop vind je het meest complete aanbod hout en interieurmaterialen. We hebben een grote voorraad op stock leveren of afhalen is dus zo gebeurd plakhout fineer zijn vaak gezocht De toepassingen voor producten in hout en aanverwanten z.

home ons verhaal diensten media blog vragen contact vraag een offerte hoe gaan we te werk binnenshuis zandstralen. Hoe doen wij dat zandstralen van een trap hoe gaan we te werk als u een trap heeft in hardhout zou dit een zonde zijn moest u er een nieuwe laten plaatsen zelf opschuren of decaperen in al die hoekjes en kantjes kost u ook tijd en tijd geld. Wij kunnen een standaard trap in twee dagen zandstralen en behandelen in kleur dat u wenst de eerst dag komen wij alles afplakken vloer muren stopcontacten sloten scharnieren vensters en deuren enz. Onze dieselcompressor staat voor uw deur en met onze mobiele zandstraal ketel gaan wij te werk Selectie over plakhout fineer Voor dat het middag is zijn wij al aan het zandstralen na het zandstralen scheppen wij het zand terug op en beginnen wij aan de opkuis. Als het zand uit uw huis is schuren wij uw trap op zodat de houtvezel terug gaat liggen. Indien er aantal lagen verf en of lijmresten op de trap aanwezig zijn gaan wij dit eerst afbranden voor het beste resultaat van het zandstralen te verkrijgen hierna .

Feiten over Plakhout fineer

.