Menu Sluiten

Plafonds Bekleden

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over plafonds bekleden kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Plafonds Bekleden

Bouw | Sanitair | Ramen En Deuren | Interieur | Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plafonds bekleden

hoofdmenu home over ons activiteiten koeltechnieken isoterme constructies verhuur verhuur projecten nieuws vacatures contact login home activiteiten isotherme constructies koeltechnieken isoterme constructies verhuur isotherme constructies wij werken in de regio oost en westvlaanderen jaar knowhow . Koel en vrieskamers standaard modulemaat of op maat met of zonder vloer. Met bijhorende koel of vriescel draaideuren schuifdeuren eigen materiaal en transport hoogtewerkers hef en hijstuigen verreiker eigen transport meeneemheftruck . Productie en atelierruimtes wanden en plafonds plaatsen binnenindeling met afwasbare tussenwanden en plafonds plafonds bekleden bestellen Type wordt gekozen volgens toepasssing. Box in box toepassing is ook van de mogelijkheden isotherme deuren standaard op maat flipflap deuren bedrijfsdeuren vloeren epoxy polyurethaancement .. Afwerkingen.

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home over agimex merken brochures contact plafondsscheidingswandenbevestigingenverlichting plafonds een systeemplafond creert een aangenaam omgevingsklimaat bevordert de concentratie en communicatie verzekert stilte en rust personaliseert de ontvangst brengt sfeer en zorgt voor de beheersing van het dbniveau. Lees meer scheidingswanden scheidingswanden bieden een degelijke en functionele oplossing voor een optimaal en esthetisch verantwoorde indeling van de beschikbare ruimte. Lees meer bevestigingen de meeste plafond en wandsystemen kunnen volledig met uit voorraad te leveren onderdelen gemonteerd worden. Lees meer verlichting ontwikkelingen op gebied van verlichting gaan snel bekijk ons scala van plafonds bekleden Een van de recentste ledverlichting wordt ook wel eens d lichtbron van de toekomst genoemd. Lees meer miner.

Interesse in Plafonds bekleden

diensten ivo dakwerken infodakwerkenivohermans.be home producten diensten projecten dakwerken gevelwerken renovatie zonnepanelen contact home producten diensten projecten dakwerken gevelwerken renovatie zonnepanelen contact home diensten diensten ivo t diensten alle zink en koperwerken bekleden van oversteken in pvc daken met eco panelen gevelbekleding met leien sidings en hout inox schouwen isolatiewerken met attesten metselwerken samen met dakwerken platte daken met derbigum roofing en isolatie specialist in renovatie van hellende en platte daken met pannen leien en roofing uitbreken van muren wanden plafonds en vloeren velux ramen vervangen van veranda platen volledig inrichten van zolders zonnepanelen dakwerken ivo hermans beukestraa.