Menu Sluiten

Partner Voor Houtproducten Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 750 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Houtproducten Antwerpen – De Veelzijdigheid Van Hout – Passie Voor Hout Antwerpen – Voor Elke Toepassing Het Juiste Hout – Handelaars Houtproducten Antwerpen – 

Wenst u meer info over partner voor houtproducten antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Partner Voor Houtproducten Antwerpen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Partner voor houtproducten antwerpen

NO AI

skip to main content secondary navigation gosselin group heavy pasec port news linkedin facebook youtube instagram main navigation logistics terminal operations forest products exceptional transport contact breadcrumb home news welcome to our news section met de glimlach op het gezicht forest afdeling van gosselin logistics sluit belangrijke samenwerking af deurne belgi december net voor de eindejaarsperiode van valt er voor prime forest treecraft solid doors n gosselin nog een heerlijk geschenk uit de lucht. Een pracht van een samenwerking tussen de ondernemingen werd bekrachtigd. De komende jaren zullen de ondernemingen van treecraft prime forest en solid doors samenwerken met gosselin om de diverse logistieke stromen tot in de puntjes te laten verlopen. Gosselin logistics en bij uitbreiding de forest afdeling van manager bu forest products geert nielandt gaat de komende jaren het transport de opslag van plywood en deuren en de logistieke afhandeling inclusief value added services van.

spring naar de inhoud menu diensten expediteur zeetransporten wereldwijd uw goederen op tijd geleverd op bestemming tegen een correcte transportkost dat vindt u het belangrijkste partner voor houtproducten antwerpen met gegarandeerde rendementsstijging En dat is precies wat onze expediteurs voor u regelen. Daarvoor gebruiken ze hun expertise in commodity logistics via zeevervoer en brengen zo uw transport tot een goed einde. Wilt u meer weten over onze aanpak neem contact op uw persoonlijke expediteur armos is als expeditiekantoor niet de grootste speler op de markt. Net daarom ligt onze focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit Wat omvat partner voor houtproducten antwerpen Zo verschepen en behandelen we alle soorten goederen zoals staal hout recycleerbare goederen en ook projectladingen. Als stukgoed of per container. Daarnaast krijgt u uw eigen expediteur als aanspreekpunt. Grondige dossierkennis uw expediteur kent uw dossier tot in de puntjes. Meer dan een klant bent u vooral een partner voor wie we graag dat stapje verder gaan. Probleemoplossend werken loopt er iets nie.

Kennisbank over Partner voor houtproducten antwerpen

documenten klanten en producten verifiren kantoren en laboratoria belgium selecteren nederlands onze dienstverlening onze onderneming duurzaamheid investor relations nieuws bronnen zoekencontact waar bent u naar op zoek enkele onderwerpen waarin u mogelijk genteresseerd bent sgs jaarverslag komende webinars vacatures gecertificeerde klanten en producten in onze directory s van gecertificeerde klanten en producten controleert u de status van sgscertificeringen op het gebied van managementsystemen processen en producten en hebt u toegang tot kerngegevens over geauditeerde leveranciers. Retailers fabrikanten consumenten en andere belanghebbenden kunnen de directory s doorzoeken op een groot aantal criteria waaronder naam van de klant certificeringsnummer en of productnaam. Tenzij anders aangegeven zijn de directory s beschikbaar in het engels. Op deze pagina sgsdocume.