Menu Sluiten

Muurbekleding Voor Vochtige Ruimtes

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over muurbekleding voor vochtige ruimtes kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Muurbekleding Voor Vochtige Ruimtes

Sanitair | Bouw | Hout | Interieur | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Muurbekleding voor vochtige ruimtes

home realisaties contact pleisterwerken cementwerken gyplat amp stucanet gyprocwerken isolatiewerken badkamerrenovatie vloer en tegelwerken kies voor kwaliteit bel gyprocwerken in alle ruimtes gyproc is een zeer gebruiksvriendelijke materiaalsoort die zich leent voor diverse doeleinden. Zo is het perfect mogelijk om een voorzetwand plafonds of muurbekleding te voorzien in woningbouw scholen kantoren ziekenhuizen horeca winkelinrichting commercieumlle en industrieumlle gebouwen … . Diverse bevestigingsmodaliteiten gyprocwerken regio houthalenhelchteren kunnen op diverse manieren uitgevoerd worden. De vele positieve eigenschappen van gyproc zorgen voor ultiem plaatsingsgemak universeel rechtstreeks bevestigd of.

decoratie geysen menu interieur interieurarchitect volledige interieurprojecten renovatie van je interieur kleuradvies interieuradvies behangwerken muurbekleding verf behang muurstickers microcement mortex muurposters raamdecoratie binnenzonwering gordijnen raamfolie verduistering elektrische raamdecoratie schilderwerken binnenschilderwerk buitenschilderwerk contact webshop registreer login professionele klant maak hier reeds je account aan muurbekleding voor vochtige ruimtes voor uw firma op maat Muurbekleding microcement mortex microcement terug naar het ambacht al ooit gehoord van wallfloor of mortex beide bestaan uit microcement een waterdicht afwerkingsproduct waarin decoratie geysen al jaren gespecialiseerd is Wat betrachten we met muurbekleding voor vochtige ruimtes Deze ambachtelijke minerale.

Feiten over Muurbekleding voor vochtige ruimtes

steenhoudt chausseacutee de louvain evere neacutegociant en bois home vloeren parket hout panelen gips isolatie deuren trappen ramen veranda dak atelier contact amp routebeschrijving fr nl en de basis gyproc platen gyproc platen zijn gipsplaten bestemd voor binnenhuisafwerking. Zij bestaan uit een kern van onbrandbare plaaster bekleed langs beide zijden met een specifiek sterk karton. Het onderscheid wordt gemaakt volgens hun samenstelling en de vorm van de overlangse zijden. Types gyproc platen gyproc a gipsplaat voor het realiseren van wanden muurbekledingen en plafonds gyproc rf gipsplaat met hoge vuurvastheid voor het realiseren van wanden muurbekledingen en plafonds gyproc wr gipsplaat voor het realiseren van wanden muurbekledingen en plafonds in vochtige ruimtes duragyp gipsplaat met een hoge weerstand tegen inslagen voor het realiseren van wanden en muurbekledingen gygant gipsplaat voor de afwerking van plafonds met zichtbare voegen gyplat basisplaat voor het plafond g.