Menu Sluiten

Machinebewerking Hout

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over machinebewerking hout kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Machinebewerking Hout

Deuren | Sanitair | Interieur | Bouwmateriaal | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Machinebewerking hout

fijnmechanische onderdelen voor prototype en machinebouw gereedschapsmakerij toggle navigation diensten en machinepark producten over frepa contact en frezendraaiendraadvonkenslijpenmeetkamermechanische montage nieuws bij een doorgedreven kwaliteitscontrole kan een meetkamer niet ontbreken machinebewerking hout zijn vaak gezocht Een dmeetmachine doet een precieze controle. Nieuw afstelapparaat voor meer precisie en kortere doorlooptijden de dmg uno is een afstelapparaat voor gereedschappen van cnc freesmachines bewerkingscentra en draaibanken.op die manier worden gereedschappen offline gemeten afgesteld en uitgebalanceerd.dit resulteert in zeer precieze gereedschappen en een kortere doorlooptijd in de machine. overzicht van onze meetapparatuur deadglobal image x x profie projector mitutuyo pj hardheidsmeter affri rtd ruwheidsmeter hommel t afstelapparaat dmg uno frepa biedt je uiterste precisie door uitgebreide kwaliteits.

home groep debeuckelaere vestigingen bewerkingen info bewerkingen overzicht bewerkingen producten info producten overzicht producten fotogalerij hoe het begon debeuckelaere handzame delbeke roeselare houtmarkt brugge transport realisaties van klanten nieuws inspiraties prestatieverklaringen ce dop gevelbekleding contact debeuckelaere nv tel bij cnc bewerkingen doen we geen stabiliteitsberekeningen wij volgen de klant qua dimensionering en we vertrouwen erop dat die gebeurd zijn. Handzame tel roeselare tel oostende tel tielt overzicht bewerkingen wij verzorgen enkel de productie van constructies wij plaatsen niets het zijn onze professionele klanten vakmensen die plaatsingen doen gelieve er ook rekening mee te houden dat wij slechts richtinggevend prijs kunnen opmaken op het moment dat er duidelijke en quasi onveranderlijke gegevens beschikbaar zi.

Toelichting over Machinebewerking hout

home over werkwijze expertises realisaties nieuws jobs webshop contact menu nlfren juli calculator jouw droom je bent verantwoordelijk voor de tijdige nauwkeurige en volledige calculatie van interieurprojecten en het opmaken van offertes. Je werkt nauw samen met onze sales managers en staat in nauw overleg met architecten zodat je de dossiers volledig beheerst. Je verzamelt relevante informatie over het project en analyseert grondig plannen lastenboeken meetstaten en grondplannen. Je bestudeert het dossier vanuit een technisch en financieel standpunt en denkt mee over projectoptimalisaties. Je stelt verschillende prijsaanvragen naar onderaannemers en leveranciers op informatie over machinebewerking hout Wij streven allemaal naar een podiumplaats hierbij zorg jij voor een concurrentieumlle prijsberekening van de dossiers d.