Menu Sluiten

Houtproducten Antwerpen Regio Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 750 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Houtproducten Antwerpen – De Veelzijdigheid Van Hout – Passie Voor Hout Antwerpen – Voor Elke Toepassing Het Juiste Hout – Handelaars Houtproducten Antwerpen – 

Wenst u meer info over houtproducten antwerpen regio antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Houtproducten Antwerpen Regio Antwerpen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Houtproducten antwerpen regio antwerpen

NO AI

home wat doen wij nieuws geschiedenis weblinks contact wat doen wij steja transport international nv is een onafhankelijk bevrachtingkantoor voor de binnenvaart gevestigd in brasschaat bij antwerpen. Steja bevracht transporteert alle niet vloeibare goederen zoals ertsen steenkolen meststoffen fosfaten granen diervoeder zie lager derivaten vervuilde grond containers projectlading en houtproducten zoals stamhout houtsnippers recyclagehout enz houtproducten antwerpen regio antwerpen vlug rendement Daarenboven is steja transport international door sgs gecertificeerd voor gmp goederen volgens het ovocom hoofdstuk bc bevrachting via binnenvaart van diervoeders of te verwerken nevenstromen . De onderneming kan beroep doen op een vloot van ultramoderne schepen. De schepen zijn dubbelwandig hebben adnr en beschikken over.

mailoutline infohendrickxhout.be phone home over ons houtproducten contact menu flexibele oplossingen in europees hardhout contacteer ons over hendrickx hout houthandel in antwerpen bent u op zoek naar een betrouwbare en eerlijke houthandel in antwerpen in belgi dan moet u bij houthandelaar hendrickx hout uit mechelen zijn. Hendrickx hout is een groothandel in hout te leest mechelen die zich specialiseert in europees hardhout en massief hout. Vooral eik en beuk maar ook essen kastanje olm en een uitgelezen selectie tropische houtsoorten zoals amerikaanse notelaars. Wij mogen parket trappen en meubelproducenten tot onze klanten rekenen maar leveren eveneens aan fabrikanten van lijsten ramen en deuren houthandels interieurbedri.

Feiten over Houtproducten antwerpen regio antwerpen

snoeckx n.v. Start over ons producten info contact links snoeckx n.v. Helmstraat b antwerpen belgie tel. gsm fax email infosnoeckx.com de antwerpse haven met een vrachtvolume van miljoen ton in is antwerpen de tweede grootste haven van europa en de tiende grootste in de wereld. De haven is de europese marktleider voor de verhandeling van staal projectlading fruit houtproducten koffie en tabak. De scheepscontracten worden uitgevoerd door meer dan expeditiebedrijven die in antwerpen gevestigd zijn. Tal van stuwadoorsbedrijven zorgen voor een soepele afhandeling van de meer dan . Zeeschepen en . Binnenschepen die jaarlijks aanmeren in de haven waar km van de kade beschikbaar is voor laaden losactiviteiten waarom kiezen voor houtproducten antwerpen regio antwerpen De haven heeft meer dan miljoen vierkante meter overdekte opslagruimte meer dan alle de naburige havens tesamen. Antwerpen heeft ook de grootste sluis ter wereld de berendrechtsluis met een breedte van m en een lengte van m. Meer informatie alle rechten voorbehouden snoeckx n.v. ontworpen door rita jam.