Menu Sluiten

Hout Voor Kleinhandel

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Een houthandel is een bedrijf waar hout wordt verwerkt en verhandeld. De houtindustrie is de tak van de industrie die zich richt op de verwerking van hout en de vervaardiging van houtproducten. In de breedste zin van het woord omvat de houtindustrie de bosbouw, de houtkap, de houthandel en de houtbewerking. Hout is daarom een belangrijke grondstof en wordt veel gebruikt in de bouw van huizen en meubels, voor vloerbedekking, kozijnen, dakconstructie en afwerking. Hout is het belangrijkste bestanddeel van houtachtige planten, zoals bomen en struiken. Hout bestaat voornamelijk uit de componenten cellulose in de celwand en hemicellulose in de lengterichting. Houthandelaren verbinden en verwerken houten onderdelen, bijvoorbeeld voor de bouw van sculpturen, badkuipen en vaten, kasten, tafels, st.

Meer info

tags: Houthandel – Totaalleverancier Hout – Leveranciers Hout – Hout Particulier – Hout Voor Kleinhandel – 

Wenst u meer info over hout voor kleinhandel kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Hout Voor Kleinhandel

Hout | Deuren | Sanitair | Bouw | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hout voor kleinhandel

tuinen stijn bouchet menu home tuinaanleg tuinonderhoud bomen kwekerij contact vernieuwen of een nieuwe aanleg een nieuwe tuin wordt gerealiseerd aan de hand van een ontwerp. Ook de renovatie van een bestaande tuin is een optie hout voor kleinhandel zijn zeer gegeerd Gehele nieuwe aanleg vanaf het eerste grondwerk tot plaatsen van tuinverlichting oude struiken vervangen door een onderhoudsvriendelijke beplanting inzaaien van gazon of het plaatsen van grasmatten plaatsen van diverse afsluitingen houten tuinschermen of bekaertdraad plaatsen van houten tuinconstructies carports tuinhuisjes aanleg van terrassen en opritten. Wij zijn tevens erkend plaatser van stone amp style op uw verzoek kan een nieuw ontwerp eveneens gefaseerd aangelegd worden of u kan bepaalde gedeelten zelf uitvoeren. Garden supply in april opende we een groot en kleinhandel voor alles wat groen en hout aangaat. Je vindt bij ons een uitgebreid gamma .

home depannage kleinhandel groothandel sleutels beveiliging contact de oude pik sinds decennia deacute zaak voor al uw ijzerwaren elektrische apparaten sleutels sloten en zoveel meer. De oude pik sinds decennia deacute zaak voor al uw ijzerwaren elektrische apparaten sleutels sloten en zoveel meer. De oude pik sinds decennia deacute zaak voor al uw ijzerwaren elektrische apparaten sleutels sloten en zoveel meer. Voor snelleepannages neem contact met ons op via bezoek onze webshop de oude pik wenst u meer informatie over hout voor kleinhandel al decennia lang staat de oude pik in de regio van borgerhout gekend als deacute zaak voor ijzerwaren en allerhande elektrische apparaten voor de handige doehetzelver en de ervaren professional. Daarnaast is de oude pik ook.

Gegevens over Hout voor kleinhandel

nl en pl ro menu vacatures over ons kantoren werken bij ons stories contact nl en nl pl ro axintor vacatures over ons kantoren werken bij ons stories contact vacatures home vacatures ben je op zoek naar een job met een verblijf in belgi ben je gemotiveerd flexibel en productief heb je vakkennis we zijn op zoek naar jou filteren alle sectoren andere sectoren automobielsector beton bouw constructie chemische en petrochemische industrie distributie transport en logistiek elektriciteit elektrische installaties horeca houtbewerking landen tuinbouw medische sociale en gezondheidszorg metaalindustrie recycling kleinhandel schoonmaak textiel vis industrie vleesindustrie voedingsindustrie alle profielen afwasser asfalteerder automechanieker bachetransport bakker bakkershulp balkman barman bekister bekister betonhersteller betonhersteller bobijnopzetter chauffeur bulktransport busmechanieker cnc draaimachine operator cnc freesmachine operator cnc freesmachine operator cnc machine operator cnc machine operator cnc machine setter operat.