Menu Sluiten

Handelaars Houtproducten Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 750 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Houtproducten Antwerpen – De Veelzijdigheid Van Hout – Passie Voor Hout Antwerpen – Voor Elke Toepassing Het Juiste Hout – Handelaars Houtproducten Antwerpen – 

Wenst u meer info over handelaars houtproducten antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Handelaars Houtproducten Antwerpen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars houtproducten antwerpen

NO AI

algemeen over ons ons team duurzaam ondernemen houtsoorten grenen vuren douglas lariks gerutu thermisch behandeld hout toepassingen bewerkingen producten geschaafd hout brut hout green star houten profielen documenten vacatures contact franais over ons lambrechts hout is invoerder en verdeler van europees naaldhout thermowood en als eerste in belgi van thermisch gemodificeerd meranti. We kennen onze houtsoorten tot in de kern en weten perfect welke toepassingsmogelijkheden ze bieden. Als klant kan je er op rekenen dat we samen op zoek gaan naar jouw oplossing handelaars houtproducten antwerpen zorgt voor een snelle ROI Onze stokpaardjes hout is tijdloos en het basisproduct is doorheen de jaren onveranderd gebleven. Vakmanschap productkennis en kwaliteit blijven onze stokpaardjes. Naast profielen in thermowood zijn we vooral speciist in constructie.

documenten klanten en producten verifiren kantoren en laboratoria belgium selecteren nederlands onze dienstverlening onze onderneming investor relations loopbanen nieuws bronnen zoekencontact waar bent u naar op zoek enkele onderwerpen waarin u mogelijk genteresseerd bent sgs jaarverslag komende webinars vacatures gecertificeerde klanten en producten in onze directory s van gecertificeerde klanten en producten controleert u de status van sgscertificeringen op het gebied van managementsystemen processen en producten en hebt u toegang tot kerngegevens over geauditeerde leveranciers het nut van handelaars houtproducten antwerpen Retailers fabrikanten consumenten en andere belanghebbenden kunnen de directory s doorzoeken op. een groot aantal criteria waaronder naam van de klant certificeringsnummer en of.

Gegevens over Handelaars houtproducten antwerpen

.